Arrangementer

Kære Venner!

Så har vi igen i år modtaget sommerens invitation fra Grønnegårds Teatret til Shakespeares forestilling HELLIGTREKONGERSAFTEN.

Velkommen til Shakespeares komedie HELLIGTREKONGERSAFTEN. Velkommen til forviklinger, forelskelser, forklædninger, begær, intriger og komik i rig overflod! 

Vi er i eventyrlandet Illyrien, hvor kærlighed regerer i alle dens forklædninger. Her skilles tvillingerne Viola og Sebastian ad efter et skæbnesvangert skibbrud ud for Illyriens kyster. Da Viola forklæder sig som mand starter intrigerne: I sin stormende forelskelse, sætter hun hjerterne i brand hos både Fyrst Orsino og den sørgende grevinde Olivia. Dette opildner resten af Olivias husstand – den drikfældige Tobias Hikke, den hævntørstige kammerpige Maria, den melankolske nar Feste og forfængelige hushovmester Malvolia – til at tage sagerne i egen hånd. Mens Olivias ulykkelige frier Andreas Blegnæb halser efter i løjerne. Samtidig gør Sebastian sine helt egne oplevelser i Illyrien sammen med kaptajnen Antonio. 

Hos Shakespeare gælder alle kneb – så sammen med alle figurerne i HELLIGTREKONGERSAFTEN kastes vi på en rundtur i alle kærlighedens følelser. Fra spirende forelskelse over indestængt begær til sviende jalousi. 

Glæd jer til at opleve et stjernehold på scenen i denne, Shakespeares fortryllende komedie. 

Medvirkende: Katrine Greis-Rosenthal, Troels Lyby, Ann Eleonora Jørgensen, Niels Ellegaard, Laura Bro, Julie Agnete Vang, Morten Hauch-Fausbøll, Asbjørn Krogh Nissen, Anton Hjejle, Henrik Lund og Søren Birch Plum. 

Iscenesættelse: Christoffer Berdal Scenografi: Peter Schultz Kostumedesign: Nicholas Nybro Oversættelse: Niels Brunse Forestillingen varer ca. 1 time og 40 minutter og spiller uden pause. 

Det bliver tirsdag den 6. august, og som noget nyt, er det nu muligt at købe billetter til særpris i alle kategorier:

O 345 kr. – A 330 kr. – B 290 kr. og C 250 kr. pr. person.

Der er også mulighed for at købe ungdomsbilletter til unge under 25 år.

Grib chancen nu og inviter familie og venner til en lun teateraften i Grønnegården! Det er muligt at købe picnickurv:

Prisen for picnickurv er 195 kr. pr. person. 

For bestilling af billetter:

https://gronnegaard.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/77414 

🔔🔔🔔

Grønnegårds Teatret har i år genoptaget deres succesfulde børneforestillinger med stykket HAR DU HØRT EN FUGL SYNGE?

Tag børn og børnebørn med til denne musikalske, poetiske og humoristiske familieforestilling frit efter H.C. Andersens eventyr Nattergalen. Forestillingen spiller på en lille scene bagerst i Designmuseum Danmarks smukke have. 

”I Kina ved du jo nok er kejseren en kineser, og alle de han har om sig er kinesere. Det er nu mange år siden, men just derfor er det værd at høre historien, før man glemmer den!” 

Sådan starter H. C. Andersen sit eventyr om den lille undseelige nattergal, som med sin smukke sang betager alle, ikke mindst kejseren af Kina. Men den lille fugl kan ingen eje eller erstatte; den er sin egen – og kræver det vigtigste af alt: at være en fri fugl. I forestillingen møder vi et utal af karakterer, mennesker som dyr, rige som fattige, unge som ældre, kunstige som virkelige skabninger. Med humor og varme, med twist og alvor foldes nattergalens fortælling ud – alt imens der synges af hjertens lyst. 

Familieforestilling (fra 6 år) 

Medvirkende: Nicolai Jørgensen, Rikke Westi, Michael Slebsager, Nikolaj Bjørn-Andersen og Laura Skjoldborg Iscenesættelse: Charlotte Munksø Scenografi: Rolf Søborg Hansen Tekstbearbejdelse: Charlotte Munksø og Mette Borg 

Forestillingen varer ca. 1 time uden pause 

Spilleperiode: 4.juli -11.august 2019, tirsdag – søndag kl. 16:00. 

Køb billet  https://www.groennegaard.dk/forestilling/har-du-hoert-en-fugl-synge/ 

En familieforestilling, frit efter H.C. Andersens eventyr Nattergalen.

Den spiller fra 4. juli – 11. august.

Vi har ikke arrangeret en fælles dag for Designmuseets Venner. Men

I er velkomne til at bestille via Grønnegårds Teatrets billetkontor

på tlf: 33 32 70 23 imellem kl. 16-18:00 man-fre.

Her kan betalingen gennemføres over telefon med dankort. 

På glædelig gensyn i Grønnegården!

🔺🔻🔺🔻🔺🔻

Inden sommeren helt tager over, sender vi nyhedsbrev med invitationer til de kommende arrangementer, men notér allerede nu følgende datoer:

 

Tirsdag den 8. oktober: Værkstedsbesøg hos væveren Martin Nannestad med efterfølgende frokost i restaurant Admiralgade 26

Tirsdag den 19. november: Invitation til SE19 på BLOX

Onsdag den 4. december: Julearrangement med besøg på virksomheden TAKT i St. Kongensgade med efterfølgende middag i festsalen på museet

Mere følger ……

 

Gode sommerhilsner på arrangementudvalgets vegne,

Nina Linde

Næstformand

--------------------------------------

Vennernes arrangementer 2019

Generalforsamling

Kære Venner,

Hermed indkaldes til

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Designmuseets Venner
Onsdag den 20. marts 2019 kl. 16.30

Dagsorden samt regnskab for 2018:

BAUHAUS 100 ÅR PÅ DESIGNMUSEET 2019
Arrangementet inkluderer som vanen tro en 3-retter menu med et glas. Dette arrangement kræver tilmelding og betaling, og for første gang sker begge dele via et direkte link – også betalingen!

https://www.foreninglet.dk/teamenrollment/index/ee853677d48db7d/32286

Indbydelse

 

 

NÆSTE ARRANGEMENT:

Onsdag 27. marts

Colour Days
Besøg på udstillingen hos A. Petersen, Kløvermarksvej 70
27. marts kl. 18-20.30

Kære venner!

Vi glæder os til atter at ses på Kløvermarksvej, hvor Anders Petersen og Kari Svarre byder os velkommen til udstillingen Colour Days.

International Colour Day den 21. marts bliver fejret i 30 lande verden over og for første gang bliver dagen markeret herhjemme på udstillingsstedet A. Petersen. Colour Days viser et fagligt fokus på farver, farvers betydning for vores hverdag og farvers rolle i design. På udstillingen kommer I til at møde seks forskellige syn på farver. Seks farvevinkler, der har været igennem øjne, hoveder og hænder på kunsthåndværkere, designere og arkitekter:
Margrethe Odgaard, Anne Fabricius Møller, Eske Rex, Mads Nørgaard, Vandkunsten og Morten Løbner Espersen.

Vi starter i udstillingen med en kort fortælling af Anders og Kari.
Så byder vi på pause og lille servering med farverige hapser, og derefter slipper vi jer løs i udstillingen, hvor I også kan prøve nogle små udfordringer.

Tilmelding senest 23. marts

Link til tilmelding:

https://www.foreninglet.dk/teamenrollment/index/ee853677d48db7d/32287

Pris: 200 kr. pr. person

 

De venligste forårshilsner
på Arrangementsudvalgets vegne,

Nina Linde
Næstformand

..........................................

April

Dato ej endeligt fastlagt    Besøg på Designmuseets store Bauhaus udstilling

Medio marts åbner Designmuseets årets store og omfattende udstilling, som er produceret af den verdensberømte stolefabrikant VITRA, og som belyser denne meget spændende og betydningsfulde skole og dens indvirkning - bl.a. i Danmark.

Efterfølgende vil Vennerne  mødes og få introduceret udstillingen og efterfølgende blive guidet rundt. Vi slutter med en forfriskning i Café Klint.

Nærmere oplysninger blev udsendt pr. mail ultimo marts.

..........................................                                  

Maj

Torsdag 2. – søndag 5.maj                     

Årets rejse til Belgien – Bruxelles, Brügge, Gent og Lille i Frankrig – fire oplevelsesmættede dage med et spændende og afvekslende program (se nedenstående link).

Johan A. Linneballe har har tilrettelagt programmet som udføres af vores rejseleverandør gennem mange år, Nyhavn Rejser.

Prisen for dette omfattende program med heldags busudflugt og dansktalende guide hver dag (vi sover alle nætter i Bruxelles) plus  en middag samt to frokoster er baseret på, at vi er 25 deltagere – så det er både minimum og samtidigt max antal deltagere på rejsen.

Vi har tidligere oplevet problemer med mangelfulde navne på tilmeldingerne til flyselskaberne, og da reglerne er blevet strammere, har vi i år valgt, at man tilmelder sig direkte til Nyhavn Rejser, for at få de helt rigtige registrerings oplysninger allerede fra starten. Dette betyder, at der gælder først-til-mølle-princippet!

NB: ÅBEN FOR TILMELDING ALLEREDE NU!

PROGRAM OG TILMELDING KUN PÅ DETTE DIREKTE LINK:

http://www.trippus.net/Designmuseetsvennerbruxelles

TILMELDINGSFRIST SENEST TIRSDAG DEN 5. FEBRUAR!

..............................

HUSK  Nye medlemskort for året 2019 kan hentes i Designmuseet billetsalg

ved fremvisning af kvittering for indbetaling af medlemskontingent.

Oplysning fra museet    Designmuseet er pr. 1. januar gået over til nyt kassesystem og nyt økonomisystem, og kan derfor desværre ikke længere modtage kontantindbetalinger i billetsalget, da det nye system ikke understøtter denne service.

Bedste hilsener og på gensyn

På Arrangementsudvalgets vegne

Johan Adam Linneballe

 

Klik her hvis du vil melde dig ind